Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

  • Begär offert
  • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

    Vattenautomater och vattenkylare för kontor

    Vi har lösningar som ger dig uppfriskande, isande kallt vatten med eller utan bubblande kolsyra. Enkelt att installera - enkelt att njuta av. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret till höger så hör vi av oss.

    Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en produkt som passar din arbetsplats.

    Vattenautomater på jobbet

    En personalförmån som är enklare att installera är du tror.

    Enkelt att installera

    3 enkla steg till en färdig lösning

    Rätt planerat och utfört är det oftast gjort på någon timme. Våra tekniker är utbildade för att göra jobbet snabbt och smidigt. För att det ska fungera behöver vi bara:

    • Inkommande vatten från standard vattenledning
    • Minimal yta för placering (fristående eller inbyggt i skåp)
    • El (vanlig 230V/10A) för maskinens kylaggregat

    Utbildade tekniker på plats hos dig

    Waterlogic hjälper dig med service och underhåll och du kan luta dig tillbaka och njuta av ett glas kallt, välsmakande vatten.

    • Vi har egen servicepersonal som ger det lilla extra
    • Vi gör kontinuerligt underhåll för problemfritt användande
    • Vi satsar på personligt engagemang

    Waterlogic servicebil

    Vi hjälper dig att hitta rätt

    Har din arbetsplats speciella behov?

    Kanske vill du ha en vattenlösning centralt placerad i ett kontorslandskap, eller få extra tappkranar till en inbyggnadslösning?

    • Vi hjälper till med kundanpassningar för att du ska känna dig nöjd med ditt val av vattenlösning på jobbet.
    • Vi utför bl.a håltagning i bänkskiva, rördragning och placering, installation och montering.

    Bild av kundinstallation

    Vad en flasklös vattenmaskin kan erbjuda ditt företag

    Ikon för hälsa

    HÄLSAN I FOKUS

    Friskt vatten nära dig hjälper dig att dricka mer regelbundet och därmed hålla en bra balans i kroppen. Dina medarbetare mår bättre och håller koncentrationen på topp.

    Ikon för logistik

    SLIPP HANTERINGEN

    Med en fast installerad vattenautomat slipper man hantering av vattenflaskor - på dunk eller i back. Det sparar på både ryggen, miljön och plånboken!

    Ikon för service

    HELTÄCKANDE SERVICE

    Med vår egen serviceorganisation når vi dagligen 80 % av företagar-Sverige. Vi utför löpande service för att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av vattenleverantör.

    Ikon för miljö

    ETT MILJÖRIKTIGT VAL

    Det är ingen hemlighet att buteljerat vatten tär på miljön. Flertalet av våra lösningar kopplas direkt på det kommunala vattennätet och avlastar därför miljön.

    Du kan känna skillnaden i smak

    Ikon med filtrerat vatten

    Filtrerat vatten smakar bättre

    Alla våra vattenlösningar använder kolfiltrering på inkommande vatten. Beroende på platsen där vi installerar använder vi olika sorters filter för bästa resultat. Filtrerat vatten smakar bättre och ger bättre förutsättningar för att processen med kylning och kolsyresättning ska fungera optimalt.

    Vi använder de senaste reningsteknologierna som tar bort klor, dålig smak, bly och andra oönskade produkter - vilket ger dig obegränsat färskt vatten vid varje användning. Se hur vi tillhandahåller den bästa vattenfiltreringen till ditt kontor.

    Glas med kallt vatten

    Kallt vatten med eller utan bubblor

    Många av våra modeller för fast installation erbjuder alternativ med kylt kolsyrat vatten. Det är vanligtvis de mest uppskattade modellerna och bubblorna ger en fräsch och lyxig känsla som ger guldkant på vardagen.

    Vi gjorde en smaktest med och utan filtrerat vatten. Titta på resultatet i klippet här bredvid.

    shared/images/thumbnail-taste-challenge-sm.png

    Filtrerat vatten smakar bättre

    Företag som servas av Waterlogic

    Brabill logotyp
    iCuro logotyp
    Kia Motors logotyp
    Säröhus logotyp
    Siemens logotyp
    "När vi sökte en vattenautomat kom vi i kontakt med Waterlogic och fick ett fantastiskt bemötande. Med sin fingertoppskänsla för god service kunde de snabbt och effektivt tillgodose våra akuta behov - ett förhållningssätt som fortsatt med uppskattade uppföljningar."

    Emir Dizdarevic, iCuro

    4 vattenautomater med kolsyra

    Ett enkelt val för din arbetsplats

    Vi sätter ribban högt och är stolta över att kunna erbjuda ett sortiment som täcker in de flesta behoven. Hetvatten, kylt naturellt eller kolsyrat vatten, mobila lösningar för byggen eller lager, Waterlogic kan erbjuda en sofistikerad vattenlösning som passar just dina önskemål.

    Jobbar du i känsliga miljöer som ställer extra höga krav på rent vatten? Waterlogic har lösningarna med avancerad UV-strålning och BioCote-belagda ytor. Behöver du en vattenkylare för ett event eller en mässa? Vi löser det också!

    Top