Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  9 säkra sätt att dricka vatten

  Postat av ,
  9 säkra sätt att dricka vatten

  Att hålla sig säker i allt vi gör har aldrig varit så viktigt som nu. Covid-19-pandemin har stannat upp världen och tvingat oss att ändra vanor och beteenden som vi tidigare inte ens har tänkt på.

  En av dessa uppgifter är det väsentliga behovet av att hålla oss själva och våra kollegor uppvätskade och uppdaterade hela dagen. Innan covid krävdes det ingen planering eller övervägande för att använda en vattenautomat i en gemensam arbetsmiljö eller offentligt utrymme. Gå till automaten med kopp eller sportflaska (allt återvinningsbart och naturligtvis återanvändbart!) och ta vatten. Att röra vid knappar och ytor som redan hade berörts av andra ansågs vara en risk vi var villiga att ta för att släcka törsten.

  Men saker och ting är annorlunda nu och vi måste göra allt för att vara säkra varje gång vi behöver vatten på jobbet eller när vi är på resande fot. ”Så, vad kan jag göra?”, undrar du. Vi belyser här nio säkra sätt att dricka vatten, vilket hjälper dig, dina kollegor och andra som alla delar samma faciliteter för att behålla din vätskebalans så hygieniskt som möjligt:

  1. Tvätta dina händer – Tvätta dina händer eller ha handsprit inom räckhåll och sprita dina händer innan och efter du använder en vattenautomat
  2. Täck för hostningar och nysningar – Ha rena pappersdukar nära och en papperskorg att slänga dem i, eller använd munskydd
  3. Håll avstånd – Håll ett säkert avstånd på minst en meter från andra vid vattenautomaten
  4. Kör handsfree – Använd vattenautomater med handsfreefunktioner såsom fotpedaler och infrarött för att undvika att röra knappar och vred
  5. Använd skydd – Välj vattenautomater med inbyggd antimikrobiell teknik som kontinuerligt håller kontaktytor rena
  6. Håll rent – Använd desinfektionsmedel för att återkommande rengöra vattenautomaten, och lägg extra fokus på kranar och knappar
  7. Drick renat vatten – Se till att ditt dricksvatten är UV-renat och inte bara filtrerat, för att säkerställa bakteriefritt vatten
  8. Rengör eller släng – Diska glas och flaskor i diskmaskin och släng engångsmuggar efter användning
  9. Påmin användare – Sätt upp instruktioner gällande social distansiering och hygien runt vattenautomaten

  9 säkra sätt att dricka vatten


  Varje punkt är i sig själv ett positivt steg i rätt riktning, men det är bara genom att kombinera allihop som vi tillsammans kan få till det säkraste sättet att få tillgång till välsmakande, renat vatten. Det är mycket viktigt att vi alltid tänker på vad vi gör; att ha den säkra miljön vi alla vill ha.

  Hjälp dina anställda att hålla vätskebalansen på ett säkert sätt

  Waterlogic har satt ihop ett dokument som heter ”Vattenautomater på arbetsplatsen”, designat för att hjälpa myndigheter och företag att införa nödvändiga protokoll för att eliminera riskerna med vattenautomater på arbetsplatsen och hålla anställda uppvätskade på ett säkert sätt.

  Ladda ner det nu via länken nedan:
  https://www.waterlogic.se/restart

  Waterlogic erbjuder säkra och hygieniska hydratiseringslösningar för alla företag och miljöer. Från oöverträffad Firewall® covidsäker vattenrening och kontaktfri funktionalitet i våra toppsäljande vattenautomater, till ett brett utbud av förbruksvaror och tillbehör som renar och skyddar. För att få veta mer om vad vi erbjuder, klicka här.

  Sources: Hydration in the Workplace Report 2019/20