Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Fördelarna med en vattenautomat utan dunk

  Postat av ,
  Fördelarna med en vattenautomat utan dunk

  Om du vill ha ett prisvärt och oändligt utbud av filtrerat vatten på din arbetsplats, är en vattenkylare utan dunk det perfekta valet.

  Om du väljer en vattenkylare med dunk så måste en av de anställda hela tiden planera leveranser, samla in och forsla bort dunkarna, betala fakturor samt förutse hur mycket vatten som ska beställas varje månad.

  En vattenautomat utan dunk från Waterlogic kopplas till det befintliga vattennätet på ditt kontor, vilket innebär minimala avbrott och inga eventuella framtida störningar. Eftersom du kan utesluta kostnaden för vattenleveranser och utnyttjar ditt befintliga utbud, så kan ditt företag spara upp till 70% av kostnaden för dricksvatten. I varje hyresavtal ingår ett underhållsschema som utförs av certifierade tekniker, inklusive byte av filter och UV-lampor minst två gånger om året för optimal vattenförsörjning.

  De fördelar som våra kunder uppskattar mest

  1) Anpassningsbara priser för alla företag

  Eftersom du hyr tjänsten av Waterlogic så kan du välja en fast månadskostnad som passar just ditt företags behov - du betalar aldrig mer än du behöver för din vattenförsörjning. Flexibla och kortsiktiga leasingavtal är ett kostnadseffektivt alternativ, som gör att du kan uppgradera modell på din vattenautomat när ditt avtal går ut. En fast månadskostnad innebär även att du inte behöver oroa dig för högre vattenförbrukning under de varma sommarmånaderna.

  Oavsett om ditt team föredrar kolsyrat vatten eller vill ha tillgång till varmt vatten, så har Waterlogics vattenautomater även den mest avancerade renings- och filtreringstekniken som finns idag - inklusive den patenterade Firewall™, vilket är ett skydd som avlägsnar 99,9999% av alla virus och bakterier som kan förorena dricksvattnet.

  2) Kostnadsbesparingar för ditt företag

  En integrerad vattenkylare kan ge en besparing på mellan 30% - 70% av driftskostnaderna jämfört med vattenförsörjningen från en vattendunk. Visste du att 90% av vad du betalar för när du köper vatten i dunk är för upphällning, frakt, marknadsföring, vinst och övriga dolda kostnader? En integrerad vattenkylare har en fast månadskostnad och på så vis undviker du att det tillkommer dolda kostnader i din årsbudget.

  Det ingår även underhåll och service vartannat år. Om du har ett team på tio personer, kan du spara hela 59% på din vattenfaktura varje månad. Detta blir ungefär 500 kr i månaden. Besparingarna kan uppgå till hela 5 500 kr per månad om du anställer 100 personer eller fler. Du behöver inte heller oroa dig för risken av arbetsplatsskador som kan uppstå vid tunga lyft - något som kostar amerikanska företag upp till 1 miljard dollar per vecka.

  Vattenmaskin till kontoret

  3) Enkel installation utan avbrott i arbetet

  Waterlogic erbjuder installation av din vattenkylare. En utbildad tekniker lokaliserar snabbt den vattenkälla som är lämpligast - vanligtvis vid diskbänken. Därefter görs en "T"-koppling som gör det möjligt för diskbänk och kylare att dela samma vattenkälla.

  Teknikern drar en vattenledning bakom väggen eller över innertaket till den plats där du vill ha din vattenautomat och är noga med att täcka kabeln så att du får en helt osynlig vattenförsörjning. Teknikern slutför jobbet genom att ansluta vattnet till din kylare och då kan ditt team njuta av friskt, filtrerat vatten.

  Kontakta våra vattenexperter för att diskutera vilken vattenautomat som passar bäst för din arbetsplats.

  De dolda kostnaderna för en vattenkylare med tank kan leda till misär för ett företag. Waterlogic har inga dolda kostnader för sina högkvalitativa vattenautomater som använder den senaste tekniken för att både minska riskerna och öka arbetsplatsens effektivitet.

  Undvik leveranskostnaden, spara plats, håll ditt kontor tryggt och din arbetskraft frisk med en Waterlogic vattenkylare utan tank.

  Vattenmaskin till kontoret
  Kontakta en Waterlogic-expert för att få rådgivning om det bäst lämpade systemet för ditt företag.