Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Waterlogic Sverige AB har förvärvat Interiörvatten
  Waterlogic Sverige AB har förvärvat Interiörvatten

  Per den 1 augusti 2018 är Waterlogic Sverige AB ny ägare till Interiörvatten. Du som kund kommer förhoppningsvis att upptäcka många fördelar med det nya ägarskapet. Vi kommer självklart att fortsätta serva din vattenmaskin och du kommer att känna igen den trevliga personalen, precis som förut och din faktura kommer att komma från Interiör Vatten i Skåne AB. Den stora skillnaden är att vi nu kan erbjuda dig ännu bättre service och ett ännu större utbud av produkter.

  Vi levererar trivselhöjarna till ert företag!

  Långsiktigt samarbete

  Långsiktigt samarbete

  Vi levererar högklassiga produkter och service av vattenmaskiner och strävar alltid efter ett hållbart och långsiktigt samarbete. Bland våra ca 600 kunder finns såväl industriföretag, stat, kommun, kontor och detaljhandeln. Vi engagerar oss lika mycket i det stora som i det lilla uppdraget.

  Hyr eller köp

  Hyr eller köp

  De flesta av våra kunder väljer att hyra sin vattenmaskin. Hela 90 % faktiskt. Anledningen är att du som hyrkund alltid har full garanti på produkten. Om något går sönder byter vi ut det direkt. Med andra ord du har kontroll på kostnaden från första dagen.

  Vår affärsidé är enkel

  Vi förser ditt företag med en vattenmaskin som ansluts till det kommunala vattenledningsnätet. Det är ett billigt vatten till fast pris och du får full kontroll på vattenkostnaderna vare sig du väljer att hyra eller köpa från oss. Vattnet renas med ett effektivt kolfilter, kyls ned i maskinen och vid upptappningen tillsätts kolsyra för den som önskar. Vanligtvis sätter man en tapp för kolsyrat och en för naturellt vatten. Bra för miljön också. Inga transporter av vattenbackar eller dunkar. Bara att ansluta till befintlig vattenledning. Vår vattenmaskin förbrukar dessutom minimalt med energi.

  Waterlogic vattenmaskin

  Top