Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

FAQs


 • Q: Vad gör Waterlogic?

  A: Sedan starten 1992 har vi vuxit till att bli en marknadsledande tillverkare av vattenautomater med fokus på avancerad vattenreningsteknologi. Vi tillhandahåller maskiner för många sorters marknader, bl.a. kontor, sjukhus, skolor, hotell, restauranger och i vissa territorier också hemmamarknaden.
 • Q: Var ligger Waterlogic?

  A: Huvudkontoret för Waterlogic ligger i Storbritannien och vi har en egen fabrik i Kina. Globalt har vi också kontor i Nordamerika och ett flertal europeiska länder. Lokalt har vi bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi täcker också in stora delar av Mälardalen och via våra partners når vi merparten av företagen i Sverige.
 • Q: Vad gör er unika?

  A: Vi har en uttalad passion för vatten och vi kan marknaden. Vi gör stora investeringar i utveckling av ny teknik, som är hjärtat i vår verksamhet. Vi kan idag erbjuda marknadens största sortiment av dricksvattenautomater med olika inriktningar beroende på behovet. Vår revolutionerande metod att rena drickvatten kallar vi för Firewall™ som i ett antal maskiner också kompletteras med BioCote och tvåstegsfiltrering för att garantera ett riktigt friskt och gott vatten.
 • Q: Vilka teknologier används i Waterlogics vattenautomater?

  A: På våra sidor som handlar om tekniken bakom våra produkter kan du enkelt läsa om ett antal kraftfulla metoder som i sin ensamhet är kraftfulla verktyg för att bekämpa orenheter; kolfilter, osmosis, UV-rening och BioCote. I kombination med varandra blir de till en oslagbar och mycket framgångsfull enhet som reducerar mikrobakteriell tillväxt med upp till 99,9999 %.
 • Q: Vad är era styrkor?

  A: Waterlogic var tidiga på marknaden med vattenautomater kopplade till vattennätet och har sedan dess varit marknadsledande utvecklingen av teknik och design. Vår målsättning är att ligga i framkant och handen på hjärtat - varför nöja sig med en andra plats?
 • Q: Har ni en strategi för att expandera?

  A: Vår målsättning är att vara en ledarfigur för att med tekniska innovationer göra rent vatten tillgängligt för fler människor. Detta uppnår vi genom ett genomtänkt samarbete i vår organisation och genom organisk tillväxt. I vår strategi ingår också uppköp av verksamheter och målsättningen är alltid att åstadkomma en vatten som är rent, välsmakande och tillgängligt.
Top