• 0771348348

   Kontakta oss för ett prisförslag

   Chunk: formz - Thank you for requesting a quote - 1810
   Chunk: web.formz.formTpl - Thank you for requesting a quote - 1810
   Thank you for requesting a quote - 1810
   &autoResponderSubject=`Thank you for requesting a quote`

   Se vår Sekretesspolicy

   Ring oss på:

   0771348348
 • Forskning och utveckling

  R och D: två av våra favoritbokstäver eftersom de sammanfattar essensen i all vår Research and Development, dvs all forskning och utveckling som vi gör. Våra tre utvecklingsteam består till 100 % av vattenfantaster. Världens smartaste hjärnor (tycker vi) – i konstant förbättring, ständigt på jakt efter nya innovationer.

  • Varaktighet.
  • Hängivelse.
  • Investering.

  Vi lägger mycket pengar på forskning och utveckling så att vi kan erbjuda världens mest teknologiskt sofistikerade produkter. För att helt enkelt kunna erbjuda världens bästa vatten.

  Våra ingenjörer är experter inom CAD, elektronik, kylning, plast- och maskinteknik. Tillsammans är de med och skapar de snyggaste vattenautomaterna på marknaden. Lätta att använda? Japp. Miljövänliga? Japp. Bättre än något annat? Kolla in Firewall, vår banbrytande teknologi som eliminerar 99,9999 % av bakterier, 100 % av tiden.

  Men utan dig hade det inte varit möjligt. Önskemål, förslag, och kommentarer från våra kunder hjälper till att styra vår utveckling i rätt riktning så att vi kan ge dig det du vill ha. Hör av dig.

  Top