• 0771348348

   Kontakta oss för ett prisförslag

   Thank you for requesting a quote

   Ring oss på:

   0771348348

 • Vill du jobba hos oss?

  Är du en stjärna på jobbhimlen? Hör av dig till oss! Waterlogic växer och vill gärna höra ifrån dig som är målmedveten och värdesätter värderingarna som vi gemensamt jobbar utifrån.

  Som arbetsgivare värderar vi personalen som en långsiktig tillgång som växer med åren. Vår personal är ryggraden i organisationen och genom att se möjligheter skapar vi alla ett arbetsklimat som alla vinner på.

  Vi vill vara etta på prispallen och ser gärna att du delar vår vision för att nå målet. Har du något extra? Berätta det för oss på kontakt@waterlogic.se

  Vi söker en Servicetekniker i Halland

  Som tekniker ansvarar du för installation, felsökning, reparationer (ute hos slutkund), returer samt underhållsservice och översyn av vattenkylare och tillbehörsprodukter. Avrapportering sker i vårt serviceprogram. Vi stärker upp vår serviceavdelning i Halland med omnejd. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team med kontor i regionen även om du många gånger startar dagen hemifrån.

  Få reda på mer


  Vi söker en vikarierande distributör i Enköping

  Som tekniker ansvarar du dessutom för installation, returer samt underhållsservice och översyn av vattenkylare och tillbehörsprodukter. Avrapportering sker i vårt serviceprogram. Tjänsten är primärt ett 6 månaders vikariat för en heltidstjänst men kan även diskuteras som deltid beroende på kandidat. Vi följer Livs kollektivavtal.

  Få reda på mer


  Vi söker en säljare i Mälardalen

  I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder i Stockholm med omnejd, men rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder. Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal.

  Få reda på mer

  Top