• Begär offert
 • Driven utesäljare till Waterlogic

  Sälj

  Stockholm, Sweden

  Vi söker en driven utesäljare till Stockholm med utgångspunkt Sollentuna.

  Ansvarsområden

  I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess och blir försäljningsansvarig över ditt distrikt. I rollen som distriktsäljare ansvarar du för hela säljprocessen och blir försäljningsansvarig över ditt distrikt och branschområde. Fokus är på nykundsbearbetning men du kommer också ha en stor portfölj av befintliga kunder att arbeta med och utveckla genom att omförhandla avtal.

  En marknad i stark tillväxt

  Med Nordens största sortiment erbjuder Waterlogic Sverige AB en vattenlösning för i stort sett alla typer av arbetsplatser. Vi har över 20 000 nöjda kunder runt om i världen och stöd från internationella institut och organisationer för vattenkvalitet. Vi är dessutom ISO-certifierade och har sedan starten 1996 varit fast beslutna att bidra till företags-Sverige med enkla produkter som inte kompromissar på kvalitet och funktion.

  Du är en driven och strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo.

  Du arbetar under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

  • Dokumenterad framgång som säljare
  • En drivkraft att självständigt leverera resultat
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.
  • Är strukturerad och administrativ, samt ser ett väl ifyllt CRM-system som en självklarhet
  • B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift


  Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig stor frihet under ansvar och erbjuder förmåner som förmånsbil, mobil, laptop samt iPad. Vi har kollektivavtal. Denna rekrytering hanteras av extern part. Kontakta Ranstad, Daniel Gyllendahl på telefon 070-264 38 74 för frågor om tjänsten. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

  Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång! Läs mer om Waterlogic på www.waterlogic.se

  Find your new career today