Waterlogic Sverige fortsätter sin verksamhet som normalt.
Vi samlar minutiös information om aktivitet både nationellt och internationellt och vi har hittills inga indikationer på störningar från underleverantörer, transportföretag eller våra egna lager och produktionsanläggningar. Läs mer

 • Begär offert
 • Innesäljare till Stockholm

  Sales, Sales - HQ

  Stockholm, Sweden

  Roll

  Vi söker nu en innesäljare till Stockholm.

  Ansvarsområden

  I rollen som innesäljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess och blir försäljningsansvarig för en egen produktkategori. Fokus är på nykundsbearbetning men du kommer också ha en stor portfölj av befintliga kunder att arbeta och utveckla genom att omförhandla avtal. Du kommer arbeta i nära samarbete med flera avdelningar och även ett externt företag som stöttar upp med förfrågningar att följa upp och skriva avtal med.

  En marknad i stark tillväxt

  Med Nordens största sortiment erbjuder Waterlogic Sverige AB en vattenlösning för i stort sett alla typer av arbetsplatser. Vi har över 20 000 nöjda kunder runt om i världen och stöd från internationella institut och organisationer för vattenkvalitet. Vi är dessutom ISO-certifierade och har sedan starten 1996 varit fast beslutna att bidra till företags-Sverige med enkla produkter som inte kompromissar på kvalitet och funktion.

  Kvalifikationer

  Du är en driven och strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo. Du arbetar under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundkontakter, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

  • Dokumenterad framgång som säljare
  • En drivkraft att självständigt leverera resultat
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.
  • Är strukturerad och administrativ, samt ser ett väl ifyllt CRM-system som en självklarhet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

  Vi erbjuder

  Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig stor frihet under ansvar och erbjuder en roll med stor utvecklingspotential. Vi har kollektivavtal.

  Din ansökan

  Skicka din ansökan snarast till: ansokan@waterlogic.se med ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv. Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Daniel Mannbrink på 010-130 05 16. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

  Sista ansökningsdag är 6 december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

  Läs mer om Waterlogic på www.waterlogic.se
  Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!


  Find your new career today