• Begär offert
 • Sälj- marknadsstöd i Stockholm

  Sälj

  Stockholm, Sweden

  Vi söker en pigg person som sälj- och marknadsstöd i norra Stockholm.

  Ansvarsområden

  Vi stärker upp vårt sammansvetsade team med en funktion för sälj- och marknadsstöd i norra Stockholm. Vill du jobba med spännande och varierande arbetsuppgifter i ett växande, internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Funktionen är en bred roll, delad mellan säljavdelningen och marknadsavdelningen. Huvudsakliga uppgifter består i att följa upp leads- och försäljningsaktiviteter i vårt CRM-system. I tillägg sköter du även om enklare uppdatering på vår hemsida och intranät och uppdaterar dagligen våra sociala kanaler. I den varierande rollen finns också inslag av presentationer, utveckla flöden, kontaktyta med kundtjänst, uppföljning med statistik och rapportering och enklare översättningar. Med andra ord: på Waterlogic blir ingen dag den andra lik.

  En marknad i stark tillväxt

  Waterlogic jobbar sedan 1996 med en produkt som är lika enkel som den är genial. Friskt vatten kommer alltid att efterfrågas som den främsta törstsläckaren, men också som arbetsgivarens bästa sätt behålla personalens koncentration på topp – hela dagen!

  Krav

  Du är pusselbiten som saknas om du:

  • är en ’team player’ som jagar en ny utmaning i din karriär
  • behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • gillar att kommunicera och vara en spindel i nätet
  • är strukturerad och strävar efter att leverera det lilla extra

  Vi tror att du platsar i laget om du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande och känner igen dig i ovanstående. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång! Läs mer om Waterlogic på www.waterlogic.se

  Find your new career today