• Begär offert
 • Servicetekniker I Göteborg

  Service Team

  Göteborg, Sweden

  Vi söker en driven Servicetekniker i Göteborg

  Vi stärker upp vår serviceavdelning i Göteborg med omnejd. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med utgångspunkt från vårt regionkontor på Von Utfallsgatan.

  Ansvarsområden

  Som tekniker ansvarar du för installation, felsökning, reparationer (ute hos slutkund), returer samt underhållsservice och översyn av vattenkylare och tillbehörsprodukter. I tjänsten förekommer även leverans av källvatten och källvattenkylare.
  Waterlogic finns representerat längs hela västkusten med kontor även i Malmö och Laholm som tillsammans med Göteborgskontoret jobbar nära varandra. Avrapportering sker i vårt serviceprogram.

  En marknad i stark tillväxt

  Waterlogic jobbar sedan 1996 med en produkt som är lika enkel som den är genial. Friskt vatten kommer alltid att efterfrågas som den främsta törstsläckaren, men också som arbetsgivarens bästa sätt behålla personalens koncentration på topp – hela dagen!

  Krav

  Du är pusselbiten som saknas om du;

  • Har teknisk förståelse och kan läsa och förstå manualer på svenska och engelska
  • Behärskar svenska språket flytande då man har daglig kontakt med kunder
  • Strävar efter att leverera det lilla extra
  • Har tidigare arbetserfarenhet från liknande branscher

  Tjänsten är en heltidstjänst och vi följer Unionens kollektivavtal.

  Vi tror att du platsar i laget om du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande och känner igen dig i ovanstående. Körkort (B) är ett krav. Truckkort, erfarenhet av budbilsarbete, körvana och god lokalkännedom är meriterande. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång! Läs mer om Waterlogic på www.waterlogic.se

  Find your new career today