• 0771348348

   Kontakta oss för ett prisförslag

   Ring oss på:

   0771348348

 • Vi söker en säljare i Mälardalen

  Purezza är ett växande koncept inom Waterlogic Sverige AB som förnyar sättet som restauranger, caféer och hotell säljer och hanterar vatten på. Det är en enkel och miljövänlig lösning för filtrerat stilla och kolsyrat vatten som tappas upp direkt i designade flaskor. Våra förstklassiga vattenlösningar finns representerade på några av Sverige finaste restauranger. Läs mer på purezza.se och waterlogic.se.

  Vi söker nu en Säljare i Mälardalen

  I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder i Stockholm med omnejd, men rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder.

  Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

  • dokumenterad framgång som säljare
  • ett välutvecklat kontaktnät inom restaurangbranschen
  • en drivkraft att självständigt leverera resultat
  • goda kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM)
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

  Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner som förmånsbil, mobil, laptop samt ipad. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

  Tillträde: Tillträde sker 1 februari eller enligt ö.k.

  Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Daniel Mannbrink 010-130 05 16 eller maila daniel.mannbrink@waterlogic.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

  Top