• Begär offert
 • Vi söker en säljare i Mälardalen

  Driven utesäljare till Waterlogic inom Horeca-branschen i Mälardalen

  Arbetsbeskrivning: Som utesäljare förväntas du guida våra kunder genom försäljningsprocessen, bland annat genom att ge kompetent rådgivning och räkna på offerter, allt för att hitta kundvänliga och kostnadseffektiva lösningar. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder i Mälardalsregionen från vårt nya kontor i Enköping, men rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder inom Horeca-branschen (Hotell, restaurang och café). Det finns befintliga kunder att arbeta mot och utveckla vidare i denna roll.

  Purezza är ett växande koncept inom Waterlogic Sverige AB som förnyar sättet som restauranger, caféer och hotell säljer och hanterar vatten på. Det är en enkel och miljövänlig lösning för filtrerat stilla och kolsyrat vatten som tappas upp direkt i designade flaskor. Våra förstklassiga vattenlösningar finns representerade på några av Sverige finaste restauranger. Läs mer på purezza.se och waterlogic.se.

  Uppdragsgivare: Waterlogic Sverige AB
  Ort:
  Mälardalen, Enköping
  Omfattning:
  Heltid

  Kvalifikationer: Vi ser gärna att du som söker har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning och ett välutvecklat kontaktnät inom restaurangbranschen. Du har god datorvana och kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM) och klara av att hålla många bollar i luften då arbetstempot tidvis kan vara högt. Vidare är du driven, lyhörd, noggrann, har förmåga att hålla ordning och reda samt ta egna initiativ. Du behöver också vara flexibel i ditt arbetssätt och ha mycket god förmåga att samarbeta såväl med kollegor som med företagets kunder. Vi vill att du alltid strävar efter att leverera service av hög kvalitet, har ett affärsmässigt tänk, en förmåga att möta kunden på ett professionellt sätt och vill bidra till att ytterligare utveckla försäljningen i din egen kundstock. Viktigt är att du är resultatorienterad och planerande.

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Dokumenterad framgång som säljare
  • Ett välutvecklat kontaktnät, gärna inom restaurangbranschen
  • Erfarenehet från att ha jobbat med försäljning mot Horeca-branschen (Hotell, restaurang och café)
  • B-körkort

  Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner som förmånsbil, mobil, laptop samt iPad. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

  Waterlogic Sverige AB erbjuder dig ett spännande jobb på ett stabilt och vänligt företag som verkar i en spännande bransch med trevliga kollegor och kunder!

  Är du intresserad: skicka din ansökan till www.randstad.se

  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

  Sista ansökningsdag: 2018-04-30 urval sker löpande.

  Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev, senast den 30 april, urval kommer ske löpande.

  För information: Daniel Gyllendahl 070-264 38 74

  Top