Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Aqua Service byter namn till Waterlogic

  Aqua Service Sverige AB tar steget fullt ut och blir Waterlogic Sverige AB.

  Den 9 oktober bytte Aqua Service Sverige AB officiellt företagsnamn till Waterlogic Sverige AB. Detta gör vi för att tydliggöra att vi är del av en större enhet, med kollegor i resten av världen.

  Waterlogic Sverige är landets största leverantör av olika typer av vattenautomater och med våra fyra regionkontor når vi Sveriges största affärsregioner.

  Waterlogic i korthet

  Waterlogic är idag en ledande utvecklare och tillverkare av vattenautomater för anslutning till vattenledningsnätet. Från starten 1992 har företaget snabbt växt till att idag vara en global aktör med över 715 000 maskiner installerade, fördelat på över 50 länder runt om i världen.

  Med ett starkt varumärke i ryggen är det naturligt att löpa linan ut och namnändringen kommer att ge oss ett tydligare fokus på att följa vår vision om en stärkt positionering som heltäckande leverantör av vattenlösningar för företag runt om i Sverige.

  Därför hoppas vi på att ni vill utvecklas vidare med oss som leverantör och ge oss fortsatt förtroende.

  Vad händer med Aqua Service?

  Aqua Service lever kvar, dels som ett registrerat varumärke och dels som en fristående produktlinje inom Waterlogics produktportfölj.

  Vi vill alltid bli lite bättre!

  I och med namnändringen har vi nu fått en bra anledning att se över vår verksamhet och våra processer och vi vill bli bättre på det vi gör. Bättre service, bättre produkter och snabbare leveranser.