Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Waterlogic förvärvar Svensk Storköksservice AB

  Waterlogic, internationell aktör inom tillverkning och försäljning av dricksvattenautomater, förvärvar per den 28 februari 2019, Svensk Storköksservice AB och Reservdelar i Sverige AB (nedan ”3S”).

  3S, med huvudkontor i Segeltorp, Stockholm, är en ledande aktör inom sin bransch som erbjuder ett komplett serviceerbjudande till professionella storkök inom Horeca-sektorn. 3S duktiga team täcker med sina lokalkontor in större delarna av den nationella marknaden och ger därmed Waterlogic tillgång till en etablerad serviceorganisation för deras produktkatalog på regional såväl som nationell nivå.

  Förvärvet ger bolagen en gemensam rikstäckande plattform för försäljning och service av vattenautomater, fullservice av storköksutrustning samt försäljning av reservdelar, från Malmö till Haparanda. Efter sammanslagningen kommer bolagen tillsammans att sysselsätta +130 personer med en total omsättning om 250 Mkr.

  Tidigare VD och delägare Pelle Lidberg säger i ett internmeddelande: "Sedan vi startade processen att hitta en ny ägare till 3S har fokus hela tiden varit att hitta en köpare som vill satsa och utveckla vårt koncept. Waterlogic har under arbetets gång mer och mer liknat vårt ideal som köpare och arvtagare”.

  Mattias Källemyr, VD för Waterlogic Sverige AB säger: “Vi är mycket glada att få möjlighet att expandera Waterlogics upptagningsområde till att omfatta en rikstäckande marknad och också att få hälsa de många duktiga yrkesmän- och kvinnor som jobbar för 3S välkomna till Waterlogic.”

  Waterlogic har sedan 2012 ett svenskt dotterbolag ’Waterlogic Sverige AB’, vars primära affärsområde är försäljning och uthyrning av vattenautomater samt distribution av källvatten.

  Waterlogic kommer i och med detta förvärv erbjuda sitt vattenkoncept Purezza till restauranger, hotell och caféer i hela Sverige. Waterlogic ser också en enorm potential att växa vidare i storköksservice-branschen, både organiskt och via fortsatta förvärv.