• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Våra fabriker
  Vi brinner för innovationer

  Som den enda egenförsörjande producenten i branschen har vi brutit ny mark och fortsätter som pionjärer inom tillämpningen av avancerad teknik i utformningen av våra vattenautomater. Detta är en stor del av vem vi är och hur vi levererar vatten av bästa kvalitet på det mest hållbara sättet. Alla våra fabriker är UL-, NSF- och ISO 14000-certifierade.

  Våra fabriker i korthet

  Manufacturing Facility

  Etablerad

  2004

  Anställda

  300

  Kapacitet

  150 K maskiner per år

  Räckvidd

  60 länder

  Manufacturing Facility

  Etablerad

  2019

  Anställda

  200

  Kapacitet

  50 K maskiner per år

  Räckvidd

  Nord och Sydamerika

  Manufacturing Facility

  Etablerad

  2006

  Anställda

  100

  Kapacitet

  20 K maskiner per år

  Räckvidd

  Globalt

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  322
  varumärken​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  93
  patent​​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  28
  designrättigheter

  Vår fabrik i Kina från insidan

  Vi opererar förutom tre helautomatiserade produktionslinjer en avancerad datorstyrd kylningsproduktion samt en sofistikerad testkammare för att kontrollera att var och en av de 400 maskinerna som vi producerar dagligen, ger samma enastående vattenkvalitet, hygien och funktion som du förväntar dig av Waterlogic.

  Vi skapar arbetstillfällen i USA

  Vi är stolta över att kunna skapa arbetstillfällen i USA. Vår nya anläggning i Dallas förser våra kunder och återförsäljare i USA och Kanada och levererar samma oöverträffade produktkvalitet med fokus på lokalt skräddarsydd produktutveckling, teknisk service och produktåterbruk, med betoning på Waterlogics starka engagemang för regionen och landet.

  Vi skapar arbetstillfällen i USA

  Vi välkomnar Billi till Waterlogic-familjen

  År 2018 välkomnade vi Billi till Waterlogic-familjen. Med Billi-förvärvet kom också en tillverkningsanläggning för integrerade dricksvattenlösningar, placerad i Melbourne, Australien med en årlig kapacitet på nästan 16 000 automater och ett internt utvecklings-team dedikerat till miljövänlig innovation.

  Vi välkomnar Billi till Waterlogic-familjen

  Vi har byggt upp vårt engegemang under decennier

  Om du är intresserad av dricksvattenlösningar för ditt kontor, arbetsplats eller restaurang vill vi lyfta fram ett axplock av våra fantastiska teknologier:

  Firewall®

  UV-rening med Firewall®

  Vår patenterade UVC-teknik Firewall® renar dricksvatten från bakterier med upp till 99,9999% och är också effektivt mot COVID-19.

  Diamond

  100% egenägd forskning och produktutveckling

  100% ägda produktutveckling- och tillverkningsanläggningar som levererar högsta produktkvalitet, teknik och prestanda, enligt de gällande, strikt ställda hygienprotokollen för livsmedelsprodukter.

  Checklist

  Opartiska tester och vertifieringar

  Oberoende testade och strikt kravställda, certifierade produkter som garanterar enastående äkerhet och funktionalitet för din trygghet.

  Vill du veta mer?

  Prisbelönt tillverkning

  Vårt engagemang för kvalitet och innovation är bidragande till att vi haft äran att flera gånger vinna det prestigefyllda priset 'Foreign Direct Investment Award'. Det är också därför som vi fortsätter att utveckla de bästa produkterna som vi bara kan, till våra kunder runt om i världen. Detta har hjälpt oss att bli den dricksvattenlösnings-producenten med mest omfattande certifieringar, globalt sett, med över åtta internationellt erkända certifieringar för våra produkter. Men vi nöjer oss inte där! Våra ledningsprocesser har också uppnått ISO 9001-certifiering, vilket visar att Waterlogic levererar kvalitetsstyrningssystem (QMS), vilket borgar för en hög kundnöjdhet, en trygg tillverkningsprocess och en låg risk.

  Prisbelönt tillverkning

  Vi är engagerade i att vara en del av en etisk leverantörsskedja

  Waterlogic är fast beslutna att se till att inget slaveri eller människohandel sker inom Waterlogic-gruppen eller vår globala leverantörsskedja. Läs mer om de åtgärder vi vidtar som företag för att leverera en produkt vi kan vara stolta över.

  Top