Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

Purezza Vatten för Restauranger
Ett bra val för ekonomin - ett bra val för miljön

Med vårt restaurangkoncept Purezza investerar du i ett system som ger dig en ökad lönsamhet med hjälp av vattnet du redan har, samtidigt som du ger dina kunder en bättre totalupplevelse.

Som vatten på flaska men till en bråkdel av kostnaden

Att erbjuda ett gott vatten med en exklusiv känsla är viktigt! Ett vattensystem från Waterlogic förädlar dricksvatten till en produkt som ska komplettera mat och dryck av hög kvalitet. Förädlingen görs genom filtrering, kylning och kolsyresättning anpassad för just Din verksamhet. Resultatet är ett kristallklart vatten, isande kallt och med livliga bubblor som lyfter smakerna, med fortsatt balanserade mineralvärden - utan bismak av klor eller reningsmedel.

Helt enkelt ett vatten som andas känsla av Premium och som är roligt att servera gästerna. Ett vatten som platsar på menyn och ger intäkter från dag ett. Systemet eliminerar logistiken med buteljerat vatten i backar som ska kylas, pantas och returneras. Med Purezza investerar du i ett system som ger dig en högre lönsamhet med hjälp av dricksvattnet du redan har, du betalar endast en fast månadskostnad, oavsett hur mycket vatten du säljer.

En Purezza vattenanläggning från Waterlogic ger dig möjligheten att:

  • Reducera din användning av buteljerat vatten på engångsflaskor
  • Erbjuda en grönare lösning med minskad miljöpåverkan
  • Skapa stor möjlighet att öka försäljningsmöjligheterna
  • Få obegränsad tillgång till filtrerat, kylt stilla och kylt kolsyrat vatten

Restauranger & konferenscenter

Större vinster med eget vatten

Restauranger, caféer, konferenscenter och hotell kan enkelt öka sina marginaler genom att fylla och sälja eget dricksvatten. Tack vare våra paketlösningar kan vi leverera ett komplett Purezza-system anpassat för dina behov.

Servera Purezza kolsyrat och Purezza naturellt vatten och ta betalt per flaska eller som en del av en totalservice till dina kunder. Du slipper:

  • Lagerhantering av tomma och fulla flaskor
  • Onödig plats och energiåtgång i kylrum
  • Beställning och frakter av ömtåliga flaskor
  • Hantering, pant och logistik av tomflaskor
  • Tunga lyft och hantering av fulla flaskbackar
  • Obegränsat med vatten till personalen

Purezzaflaskorna

Höjer upplevelsen

Ett gott vatten skall serveras med stil. Purezzaflaskorna adderar en känsla av Premium upplevelse till dina gäster. Ett kristallklart rent vatten i naturellt eller kolsyrat (Still/sparkling) utförande förpackat på ett exklusiv glasflaska som givetvis kan diskas om och om igen. Ett vatten som ackompanjerar vin, mat och upplevelsen i stort.

Enkelt att komma igång!

Med vår lösning är du snabbt i gång och behöver inte bekymra dig för dolda kostnader. Du har alltid tillgång till förstklassig service.

Vi har egna serviceavdelningar med mycket kompetenta tekniker, stort reservdelslager och snabb responstid. Vi använder oss uteslutande av kvalitetsprodukter, producerat av oss själva eller marknadsledande leverantörer. Hos oss får du fri konsultation, fri support och alltid personlig hjälp.

Vi levererar en komplett produkt med kylare, tapptorn, kolsyra, unika Purezzaflaskor och tillhörande diskback. Du kan börja att servera ett förädlat restaurangvatten redan från första dagen!

Top