Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

COVID-19 Support
COVID-19 Support

Ladda ner våra detaljerade omstartsinstruktioner för att veta vad du behöver göra för att sätta igång din vattenautomat på din arbetsplats på nytt.

Rapport gällande vattenautomater på arbetsplatsen

Denna rapport innehåller praktisk information och åtgärder för att hjälpa myndigheter och organisationer att följa vissa riktlinjer för att minimera riskerna för vattenautomater på arbetsplatsen, för att på ett säkert sätt fortsätta att förse anställda med friskt vatten.

Rapport gällande vattenautomater på arbetsplatsen

Omstart av vattenautomat och användarmanual

Det är av största vikt att skydda dina kollegor och besökare från spridningen av COVID-19 på arbetsplatsen. Vi har tagit fram följande instruktionsmanual för att främja regelbunden rengöring och fokusera på handhygien och social distansering för att minska risken att smittas av COVID-19.

Dessa instruktioner tar upp viktiga frågor om hur du startar om din vattenautomat då du inte använt den under en period och hur du ser till att den håller sig hygienisk vid användande.

Omstart av vattenautomat och användarmanual

Övriga produkter

Waterlogic erbjuder även ett antal produkter för att det ska bli lättare att upprätthålla en hygienisk arbetsmiljö samt främja sociala distansåtgärder runt vattenautomaten.

Aqua Dosa

Aqua Dosa är en kraftfull desinfektionsspray och engångsservetter som ger skydd i 24 timmar.

flaskor

Ett omfattande urval av återanvändningsbara flaskor och glas som går att diska i maskin, samt en rad engångsmuggar.

golvklistermärke

Ett golvklistermärke som verkligen syns där det står "Håll avstånd". Placera detta framför din automat för att påminna om att hålla avstånd.

Kontakta oss

Se vår Sekretesspolicy

Top