• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vattenautomater på jobbet
  Var passar en vattenautomat?

  Vi är en svensk totalleverantör

  Vi kan inte tänka oss särskilt många situationer där man inte har användning för en vattenautomat på arbetsplatsen. Oavsett om det är ett lager, uthämtningsställe, en mässa eller ett event. Sjukhus, dagis eller äldrevård. Kontor, konferens, restaurang eller catering. Varför inte butiker, i ett showroom eller på golfbanan. När vi säger totalleverantör så menar vi det verkligen! Vi älskar utmaningar.

  Så länge det finns ström kan vi erbjuda en lösning för kollegor och gäster att dricka friskt och väl kylt vatten. I många fall kan vi också erbjuda ett mycket efterfrågat alternativ i form av kolsyrat vatten. Gemensamt för vårt sortiment är att det är lätt att installera, använda och underhålla.

  Estet vattenkaraff

  En kopp te

  Vatten och kaffe i symbios

  Vatten kompletterar mat och annan dryck och precis som en ingrediens i matlagning lyfter det också vår kontorsdryck nummer ett; kaffe. Vattnet är ett uppskattat alternativ till kaffe och ger en fräsch och svalkande känsla.

  Det ger också viss mättnadskänsla och väljer man en vattenautomat med hetvatten är det också enkelt att servera heta drycker som thé och choklad. Vill du spara plats går det utmärkt att bygga in en vattenkylare i underskåpet på de flesta kaffestationer. Fråga oss om du vill veta mer.

  Top