Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vatten på jobbet
  Vatten på jobbet ger gladare medarbetare

  Det är lika genialt som det är enkelt. Vatten på jobbet ger gladare medarbetare. Glada medarbetare är effektiva medarbetare.

  Obegränsat med kolsyrat vatten till en bråkdel av priset

  Kontorspentryt är sällan den plats på jobbet som får mest uppmärksamhet.
 Det är inte ovanligt att "din mamma jobbar inte här"-skylten skyms av förmiddagens fikakoppar, och vem vill hämta vatten där? Eller på toaletten?

  I Sverige har vi fantastiskt dricksvatten direkt ur kran, men varför inte se till att det blir mer tillgängligt med en vattenautomat på kontoret?!

  Kallt, rent och kolsyrat vatten närmare din arbetsplats! Det är enklare än du tror. Med en vattenautomat från Waterlogic får du rent, friskt och kallt vatten precis där du behöver det. - På kontoret, i receptionen eller i lunchrummet!

  I stället för att släpa tunga flaskor till och från affären, panta och trycka in i det redan överfulla kylskåpet kan vi erbjuda en stilren vattenautomat som kan placeras med stor valfrihet. För kolsyrat vatten krävs bara en kolsyretub som i många fall kan placeras inuti vattenkylaren.

  Normal räcker en kolsyretub till mer än 6000 liter vatten (!). Vi byter dessutom ut kolsyreflaskorna kostnadsfritt när vi kommer på årlig service. Det finns mycket pengar att spara - låter inte det som en "win"? För de allra flesta är det dessutom en bonus att vattnet kan kolsyras och smaksättas med någon av våra många smaksättningar.

  Några av fördelarna med en vattenautomat på arbetsplatsen:

  • Våra tekniker installerar vattenautomaten snabbt och enkelt
  • Vi gör regelbunden service med filterbyten och hygienservice för att din vattenmaskin ska fungera felfritt
  • Med fasta kostnader är det enkelt att få en ekonomisk överblick

  Vatten på jobbet ger gladare medarbetare

  Kan man dessutom spara plats i kylskåpet där det tidigare stod miljöovänliga flaskor och burkar med vatten som fraktats med lastbil - då är det ju en solklar vinnare!

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med vatten på kontoret?

  Top