Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vattenmaskin för byggarbetsplatser och lager
  Källvatten på plats kräver inga vattenledningar för att servera friskt, kylt vatten

  Ha alltid tillgång till friskt, kallt vatten på din arbetsplats, oavsett var och hur du jobbar. Upplev den obegränsade möjligheten med källvatten på plats

  Alltid rent och kallt vatten på arbetsplatsen

  Med en källvattenkylare från Waterlogic kan du erbjuda kollegor och besökare kallt vatten i nästan alla tänkbara situationer. Det enda som krävs är ett 230v eluttag. Vattnet levererar vi och du kan enkelt själv byta flaska när det behövs. Flaskorna rymmer 18,9 liter och innehåller ett välbalanserat friskt källvatten från Porla Brunn.

  En källvattenkylare är en praktisk lösning där man inte kan eller får dra vattenledningar till en vatten- eller kaffeautomat. Med våra kylare är det enkelt att servera kylt vatten och vi har också modeller med varm/hetvatten för varma drycker, samt alternativ för kallt kolsyrat vatten.

  Självklart hjälper vi dig att välja en modell som passar utifrån dina önskemål och vi kan också erbjuda praktiska tillbehör som muggar, flaskställ, rengöringsservetter och liknande.

  Med en AquaService källvattenkylare från Waterlogic får du:

  • En mobil lösning för ex. byggen/lager (behöver endast el 230v)
  • Alltid kylt, friskt och gott källvatten från Porla Brunn
  • Varmt/hett vatten för varma drycker (beroende på modell)
  • Kylt kolsyrat vatten (beroende på modell, kräver kolsyreflaska som tillval)

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med vatten på din arbetsplats?

  Top