Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vattenmaskin for mässor och events
  Dina besökare stannar hellre för ett glas friskt kallt källvatten

  En källvattenkylare är bokstavligen talat som ett vattenhål på mässgolvet. Håll kvar dina besökare en stund extra genom att servera ett glas kallt, uppfriskande källvatten från Porla Brunn.

  Samling runt pumpen

  Mässor är spännande och det är många intryck som ska smältas. Det blir många möten och samtal och det är viktigt att fylla på med vatten. Ingen vill bära tunga väskor i onödan och vattenflaskor är tunga så varför inte servera vatten i din monter? Håll kvar dina besökare en stund extra genom att servera ett glas kallt, uppfriskande källvatten från Porla Brunn.

  Mässdagar blir långa och intensiva och det blir åtskilliga kilometer att gå mellan montrarna. Dina besökare uppskattar lite andrum och ett glas kallt vatten. Självklart kan du och dina kollegor också ha användning för en vattenkylare för att hålla humöret och koncentrationen på topp hela dagen.

  Det är enkelt att ha en vattenkylare på ditt event

  Vi tar hand om leveransen av vattenkylare och källvatten. Du behöver helt enkelt bara byta flaska när det är dags. Varför inte välja en vattenkylare med varm/hetvatten också så kan du servera varma drycker i montern om du önskar.

  Med en AquaService källvattenkylare från Waterlogic får du:

  • En mobil lösning för ex. mässor och events (behöver endast el 230v)
  • Alltid kylt, friskt och gott källvatten från Porla Brunn
  • Varmt/hett vatten för varma drycker (beroende på modell)
  • Bekymmersfria leveranser
  • Kylt kolsyrat vatten (beroende på modell, kräver kolsyreflaska som tillval)

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med vatten på din mässa eller ditt event?

  Top