Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vattenmaskin for restaurang
  Vattenautomater med kolsyrat vatten för restaurang

  Med vatten tappat och förädlat från det egna vattennätet kan du erbjuda dina gäster kallt kolsyrat och naturellt vatten i exklusiva karaffer, utan betungande logistik.

  Vårda ditt varumärke med eget vatten

  Inom hotell, restaurang och konferens är det viktigt att profilera sig och vatten är ett utmärkt sätt att etablera sitt varumärke i samband med ett miljövänligt alternativ med vatten från det egna vattennätet. För restauranger har vi en genomtänkt koncept som vi kallar för Purezza som erbjuder en helhetslösning med flaskor, kylare, diskbackar m.m.

  Purezza ger dig intäktsmöjligheter för dricksvattnet samtidigt som det effektivt minskar behovet av lagrings- och kylutrymme. För konferensanläggningar och mötesplatser kan vi hjälpa till med kundanpassade lösningar som passar just Dig.

   

  Lyckad konferens med gott vatten

  Det är inte ovanligt att man på en konferens blir sittande runt ett bord i flera timmar och det är inte alltid självklart att det finns något att dricka. Står det en karaff med friskt vatten blir det genast mycket lättare att hålla sig alert och fokuserad på det som diskuteras. Kombinera gärna med en frukt i stället för godis och kaffe.

  Vår kanske största kundgrupp är skandinaviska restauranger och konferensanläggningar, där det normalt ställs höga krav på kapacitet och driftsäkerhet. Med vårt generösa utbud av vattenkylare finns det alltid en lösning som passar kundens önskemål och därifrån är det lätt att skräddarsy installationen med en tappkran som passar för ändamålet.

  Förutom stärkt varumärke finns det starka argument för en egen vattenlösning:

  • Sänkt totalkostnad för dricksvatten
  • Eliminera behovet av utrymme för flaskor och burkar
  • Reducera behovet av frakter för flaskor och burkar
  • Skapa varumärke kring det eget miljövänliga vatten

  I vårt sortiment finns allt från enkla tryckknappstappar till elektroniska tapptorn med digitaldisplay för de allra största konferensanläggningarna.
  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med vatten i restaurangen eller konferensen?

  Top