• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Waterlogic vattenmaskiner
  Waterlogic erbjuder Sveriges största modellutbud.

  VI har Sveriges största sortiment av vattenautomater och vi finns där du finns! Vi täcker in över 80 % av Sveriges industrier och kontor och vi kan erbjuda er marknadens största modellutbud. Fråga gärna oss om vilken vattenautomat som passar bäst för just Er.

  Brabil logotyp
  Kia Motors logotyp
  Siemens logotyp
  Säröhus logotyp

  Sedan 1996 har vi levererat friskt vatten till arbetsplatser runt om i Sverige. Med ett tydligt fokus och en hög servicenivå har vi kunnat leva efter vår vision att få Sverige att må bättre tack vare bättre tillgång till friskt vatten.

  Idag har vi mycket god täckning i de fyra mest affärsstarka regionerna i landet och vi fortsätter att växa mycket tack vare stark kundvård, utökat sortiment och en höjd ambitionsnivå att nå fler kunder.

  Visste du förresten att vi har en nöjd kund-garanti? Är du inte 100 % nöjd med din vattenautomat tar vi tillbaka den inom en vecka från din anmälan.

  Bild av vårt kundlöfte

  Heltäckande service

  Heltäckande service

  Våra servicetekniker genomgår fortlöpande utbildningar för att kunna erbjuda bästa möjliga service på plats! Vi har kompetensen att utföra alla större arbeten som innefattas inom hanteringen av vattenautomater, kompressorer och gaspåfyllning. Du ska känna dig trygg med Waterlogic som leverantör.

  • Egen serviceorganisation
  • Löpande internutbildningar
  • Vi jobbar med hjärtat
  Vi finns där du finns

  Vi finns där du finns

  Med utgångspunkt från storstadsregionerna når vi över 80 % av företagar-Sverige och kan enkelt leverera den tjänst som passar er bäst. Oavsett om ni önskar en fristående automat, en smäcker inbyggnadstjänst i pentryt eller en mobil lösning för lager och byggarbetsplatser har vi en lösning som passar.

  • Heltäckande - vi når 80 % av företagar-Sverige
  • Marknadens bredaste sortiment
  • Helhetslösningar för alla sorters arbetsplatser

  Vårt utbud är vår styrka

  Vi jobbar med världens största leverantörer av dricksvattenautomater och det gör vårt produktutbud både omfattande och pålitligt. Oavsett hur ditt behov ser ut kan vi presentera en lösning som håller att jämföras.

  Även om flertalet av våra kunder är kontor och restauranger är vi stolta över att ha kunnat hjälpa både förskolor och offshore-anläggningar, akutmottagningar och bildelslager.

  Vårt utbud är vår styrka

  Teknik som kan hjälpa oss att hjälpa dig

  Filtrering

  Allt vatten filtreras omsorgsfullt

  I alla våra vattenlösningar sitter mikrofilter vars huvudsakliga uppgift är att rena vattnet från lukt och smak. Resultatet är ett kristall-klart vatten som har bästa möjliga förutsättning att kylas och kolsyras.

  Firewall

  Firewall för extra känsliga miljöer

  I vårt produktsortiment har vi vattenautomater med en speciellt framtagen teknologi som kallas för Firewall™. Med hjälp av UV-strålning kan bakterier och virus elimineras med oslagbart resultat.

  BioCote

  Vi presenterar superhjälten: BioCote

  För miljöer där hygien och säkerhet väger extra tungt har vi ett produktsortiment som förutom Firewall™ också är utrustat med BioCote - en silverbeläggning som effektivt reducerar bakterietillväxt.

  Vi lämnar inget åt slumpen

  • Vi är marknadsledande
  • Vi är en helägd concern
  • Vi har globala certifieringar
  CE logotyp
  EnergyStar logotyp
  ETL logotyp
  UKAS logotyp
  NSF/ANSI logotyp
  VA logotyp
  Water Quality logotyp
  WRAS logotyp
  Top