• Begär offert
 • Produkter märkta med Energy star

  Ökad medvetenhet med energibesparande åtgärder

  Star Performance

  Det var långt ifrån enkelt, men vi är stolta över att kunna titulera oss med Energy Stars ansedda certifiering. Ett urval av våra produkter har blivit Energy Star-märkta tack vare att de har bevisats förhindra utsläpp av växthusgas genom att uppfylla de hårda effektivitetsriktlinjer som fastställts av USA:s Miljöskyddsmyndighet och Energiråd. Våra Energy Star-märkta vattenautomater går inte av för hackor!

  Det utbud av Waterlogics vattenautomater som har vunnit miljöerkännandet Energy Saving Water Star har gjort det tack vare användandet av minsta möjliga energiförbrukning under drift.

  Tack vare smart designen har vissa av våra vattenautomater en funktion för energibesparing som sätter maskinen i viloläge när den inte använts på ett tag. Vi uppfyller även ROHS regler för elektronik och ledningar, såväl som rådande WEEE-krav på miljöinsamling och återvinning av förbrukad utrustning.

  Vi bryr oss. Precis som du!

  “ENERGY STAR är mer än ett märke som tilldelas för energisparande. Det är ett partnerskap som binder samman regeringar, företagare och kunder med ett enda gemensamt mål – att skydda vår miljö till förmån för kommande generationer.”

  Christine Whitman (f.d.) EPA-administratör

  Besök www.energystar.gov för mer information

  Energy Star Logo

  US Enviromental Protection Agency Logo

  Top