• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Waterlogic service och installation
  Service och installation

  Service är själva hjärtat i vår organisation! Vi är övertygade om att god service är A och O i en långvarig affärsrelation. Därför har vi egna tekniker och en eftermarknadsavdelning som hjälper dig när du har frågor om din vattenautomat.

  Vi hjälper dig att komma igång

  Det är enkelt att installera en vattenautomat på arbetsplatsen och vi hjälper dig att komma igång. Du har förmodligen fått frågan av dina kollegor eller anställda och vet inte riktigt var du ska börja?

  Under ett kort möte presenterar vi lämpliga modeller och vi går igenom vad man ska tänka på med placering och installation. Vi gör en platsundersökning för att se att det finns nödvändig vatten- och el där maskinen är tänkt att placeras. Behövs det borras i en bänkskiva eller liknande så föreslår vi också lämplig placering.

  Installation

  Vid installationstillfället sköter vi transport och installation. Vi ser till att allt är klart att använda och vi sätter upp ett serviceprospekt så ni vet när vi väntas komma nästa gång.

  Vårt serviceintervall täcker in hygienservice med filterbyte två gånger årligen inkluderat en grundlig desinfektion. Skulle det uppstå ett behov av hjälp mellan intervallbesöken så hör ni bara av er så bokar vi ett besök av våra resande tekniker.

  Allt för att ni ska känna att er vattenautomat är en trygg och pålitlig investering.

  Bra saker att tänka på innan installation

  En vattenautomat är i de flesta fall mycket enkelt att installera. Nedan följer en kort lista om vad som är en bra förutsättning för en smidig installation.

  • Ett underskåp med standardmått (BxDxH) 598 x 570 x 663 mm eller mer, helst med sidohängd lucka.
  • Framdragen el (230v) och kallvattenledning med 1/2" utvändig gänga och Ballofix eller liknande avstängningskran.
  • Bänkskiva i trä, rostfritt eller komposit. För sten- och marmorskivor krävs separat håltagning*.

  I skåpet monterar vi en kylare med filter och i förekommande fall kolsyretub för kolsyrat vatten. Skåpet ska vara avsatt till vattenautomaten och bör inte användas till övrig förvaring. Waterlogic monterar vanligtvis också ett utblås för ventilation i underkant av skåpet.

  *För håltagning i sten- eller marmorskiva - kontakta oss för mer information.

  Verktygslåda

  Top