• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Waterlogic teknologier
  Tekniken ger oss nya möjligheter.

  Tack vare en framstående utvecklingsavdelning har vi med teknikens hjälp gjort det möjligt att framställa vatten som är renare, kallare och friskare. Är det viktigt? Ja - rent vatten smakar bättre och får dig därför att dricka mer.

  Bättre tänkande

  Det är sedan länge bevisat att våra vattenautomater ger så rent vatten som det bara möjligen går! Vi har gjort förarbetet med forskning, utveckling och design bl.a. av vår framstående UV-teknologi (Firewall™). Till det kommer högeffektiva kylblock, BioCote, kolfilter och användning av ultramodern produktionsteknik som exempelvis avancerad lasersvetsning.

  Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av rent, riktigt gott vatten.

  Hur kan teknologier påverka vårt vatten?

  Det är tack vare egen forskning som vi kan leda utvecklingen av teknik som vi sedan omsätter till morgondagens lösningar för dricksvattenautomater. Den tekniken är redan idag implementerad i en produktserie som helt anpassats för extra känsliga miljöer som vårdsektorn och förskolor.

  I vårt sortiment har vi också produkter som använder vattenrening med Ozone, en metod som drar nytta av gasens förmåga att dra till sig orenheter som sedan filtreras bort genom gasens naturliga process när den omvandlas tillbaka till syre.

  Det önskade resultatet är ett så rent vatten som möjligt. Huvudsakligen för att undvika orenheter som skulle kunna orsaka sjukdom - något som är extremt ovanligt i vår del av världen, men också för att rent vatten smakar bättre, hjälper till att lyfta andra smaker och skapar bättre förutsättningar för ett friskt kolsyrat vatten.

  Om vi kokar ner detta till en lista över fördelarna med våra tekniker ser det ut som nedan:

  • Med kolfilter kan vi effektivt ta bort doft och smak av klor
  • Med UV-rening kan vi eliminera tillväxt av virus och bakterier
  • Med BioCote kan vi stoppa utvänding kontaminering från ex. smutsiga händer
  • Med rätt reningsteknik kan vi behålla nytta mineraler och smakämnen
  Top