Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  BioCote®

  Ett effektivt skydd mot smutsiga händer

  Waterlogics teknologier tar hand om insidan…. och utsidan också. Plastytorna kring utloppet på Waterlogics vattenautomater är ingjutna med en silverbeläggning som kallas för BioCote®. Silver är naturligt antimikrobiellt och förhindrar bl.a. tillväxt av mikroorganismer, vilket i fallet med BioCote® utgör ytterligare ett hygieniskt skyddslager förutom filtrering och UV-rening.

  Vårt exklusiva partnerskap med BioCote® ger ett totalskydd som andra vattenautomater helt enkelt inte kan matcha. Vilka bakterier påverkas? MRSA, E. coli, salmonella, listeria, clostridium difficile och pseudomona för att nämna några.

  BioCote®-skyddade produkter går igenom en kontinuerlig kvalitetssäkring enligt ISO 22196 på ett oberoende labb. Testresultat för Waterlogics vattenautomater påvisar en reduktion av 99,9 % mot mikrober som kan orsaka nedbrytning eller försämring av produkernas ytskikt. Waterlogic använder BioCote®-märket för att garantera ett överlägset antimikrobiellt produktskydd.

  BioCote®

  Top