Waterlogic Sverige fortsätter sin verksamhet som normalt.
Vi samlar minutiös information om aktivitet både nationellt och internationellt och vi har hittills inga indikationer på störningar från underleverantörer, transportföretag eller våra egna lager och produktionsanläggningar. Läs mer

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  BioCote®

  Ett effektivt skydd mot smutsiga händer

  Waterlogics teknologier tar hand om insidan…. och utsidan också. Plastytorna kring utloppet på Waterlogics vattenautomater är ingjutna med en silverbeläggning som kallas för BioCote®. Silver är naturligt antimikrobiellt och förhindrar bl.a. tillväxt av mikroorganismer, vilket i fallet med BioCote® utgör ytterligare ett hygieniskt skyddslager förutom filtrering och UV-rening.

  Vårt exklusiva partnerskap med BioCote® ger ett totalskydd som andra vattenautomater helt enkelt inte kan matcha. Vilka bakterier påverkas? MRSA, E. coli, salmonella, listeria, clostridium difficile och pseudomona för att nämna några.

  BioCote®-skyddade produkter går igenom en kontinuerlig kvalitetssäkring enligt ISO 22196 på ett oberoende labb. Testresultat för Waterlogics vattenautomater påvisar en reduktion av 99,9 % mot mikrober som kan orsaka nedbrytning eller försämring av produkernas ytskikt. Waterlogic använder BioCote®-märket för att garantera ett överlägset antimikrobiellt produktskydd.

  BioCote®

  Top