Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Firewall™, UV-reningsteknologi

  Sätter stopp för virus och bakterier

  UV-teknologi är sedan länge känt som det mest effektiva sättet att eliminera bakteriell tillväxt. Vi tog därför vår redan utmärkta UV-teknologi och gjorde den ännu bättre och bestämde oss för att kalla teknologin för Firewall. Med Firewall är UV-belysningen placerad direkt vid utloppet, vilket utplånar eventuella bakterier och mikroorganismer bara några millisekunder innan vattnet hamnar i ditt glas.

  Det är en hittills oöverträffad teknologi som levererar en UV-dos på minst 40 000 mikrowatts per sekund per kvadratcentimeter. Lita på oss, det är imponerande siffror.

  Waterlogic Firewall™

  Certifierad teknologi

  Med hjälp av den svenska återförsäljaren Escowa har vi låtit utföra tester på hur bra en vattenautomat med Firewall™ eliminerar heterotrofa och patogenerna bakterier (t.ex: Shewanella putrefaciens, Pseudomonas aeruginosa och Legionella pneumophila).

  De uppmätta mätresultaten är anmärkningsvärt bra och visar att Firewall™-tekniken klarar att eliminera även mycket höga koncentrationer av bakterier. Liknande certifikat har ställts ut runt om i världen och bekräftar att Firewall™ är att lita på.

  Firewall UV-rening är eliminerar 99,9999 % av alla virus och bakterier.

  Så hur effektivt är effektivt? 99,9999 % enligt över 5 000 fysiska tester av ett flertal respekterade och oberoende labb. Så varför inte 100 %? Det finns helt enkelt inga mätinstrument som har precisionen att mäta med så raffinerade marginaler. Därför är vi oerhört stolta över siffran 99,9999 %. Imponerande helt enkelt, men det stoppar oss inte från att försöka göra produkten ännu bättre.

  Fullkomligt effektivt

  Firewall är fullkomligt effektivt mot en imponerande mängd olika virus och bakterier. Hur effektivt är effektivt? 99,9999 % enligt över 5 000 fysiska tester av ett flertal oberoende och mycket respekterade labb. Det är rätt så otroligt tycker vi, men vi nöjer oss inte med något mindre än perfektion.

  Top