Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Kolfiltrering

  Är filtrering viktigt?

  Ja, och vi har bland den bästa filtreringen som går att få.

  Våra kolfilter filtrerar ditt vatten för att ta bort föroreningar, klor och andra dåliga vattenburna smaker och lukter. Vi vet – inte direkt något som man vill tänka på när man dricker vatten. Det är därför vi tänker desto mer på det, så att du ska slippa. Vad ännu bättre är, är att allt det goda och nyttiga får stanna kvar. Naturligt förekommande mineraler får passera genom filtret och kommer dig till nytta.

  Kol är en perfekt komponent för vattenfiltrering eftersom det är poröst och har mängder av goda egenskaper. Bl.a. kan det fånga upp orenheter som t.ex. bekämpningsmedel och bly, petrokemikalier och mikroskopiska cystor, och dessutom tar det bort gifter och missfärgningar. Vad blir kvar? Klart, friskt vatten. Precis som det borde vara.

  Vilket filter är bäst?

  Kanske känner du igen våra 10 mikrons-filter med aktivt kolgranulat? Dessa är ett typiskt första försvar mot dålig smak, lukt och färg. Som ett ytterligare steg kan våra automater använda det ännu finare 1 mikrons-filtret med aktivt kol (CBC). Ett CBC-filter har en cylinder av aktivt kol som också den filtrerar bort alla de föroreningar (inklusive cystor) som vi redan nämnt men med ännu större precision.

  Förvirrad över vilket filter du behöver? Det enkla svaret är att det beror på din vattenkvalitet, men vi har ett stort utbud av olika filtreringskombinationer för att passa just dina behov. Är du osäker så fråga oss, vi hjälper gärna till.

  Kolfiltrering

  Top