Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

Värvningsprogram
Värva och vinn!

Visste du att som kund är du automatiskt med i vårt värvningsprogram? Det betyder att för varje ny kund du skaffar oss, får du en fin värvningspremie! Du kan välja mellan 3 olika premier. Kunden du värvar får också värvningspremie.

Du kan välja mellan 3 olika premier. Kunden du värvar får också värvningspremie.

Som kund är du automatiskt med i vårt värvningsprogram. Det betyder att för varje ny kund du skaffar oss, får du en fin värvningspremie!

Du kan välja mellan 3 olika premier. Kunden du värvar får också värvningspremie.

Värvningsprogram

Fyll i formuläret med dina uppgifter och uppgifter om företaget du rekryterar. Kom ihåg att välja vilket värvingspremie du vill ha.

Tack för att du värvar!

Nu är det bara att se fram emot att värvningspremien dyker upp med posten. Kom ihåg att det kan ta lite tid innan avtalen signeras och premien skickas.

Se vår Sekretesspolicy

Värvningspremier

1. Sportpaket

Sportpaket

2. "Slim Line" karaff med kylning

3. Overraskelsespakke

Overraskelsespakke

Allmänna villkor: Du och den du rekryterar väljer värvningspremie vid registrering. Dere måste välja samma premie. Värvningspremierna packas och skickas när avtalet undertecknas. Om du rekryterar fler får du en premie per kund. I så fall ber vi dig att fylla i en kupong per kund. Gäller köp eller hyra av en ny vattemaskin. Den du rekryterar måste vara inom vårt leveransområde. Du kommer att meddelas om kunden är utanför området.

Top