• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vattenautomater för företag och kontor

  Välj rätt vattenautomat utifrån dina behov. Vi har Sveriges bredaste utbud av vattenmaskiner, tapptorn och källvattenkylare.

  Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en produkt som passar din arbetsplats.

  Waterlogic vattenautomat

  En vattenautomat som passar dina behov

  Kallt och kolsyrat vatten på rätt sätt till rätt pris

  Företag i Sverige har oftast helt olika behov när det gäller att ge kunder eller personal tillgång till kylt vatten.

  För vissa företag är priset det viktigaste. Vårt utbud av vattenkylare som ansluts till vattenledningen är perfekt för dem. De betalar ett fast pris för vattnet varje månad, oavsett hur mycket de använder, sommar som vinter.

  Andra företag är mer intresserade av hur deras vattenautomat ser ut. Till exempel restauranger eller high-end-kontor som hellre vill ha en modern och snygg vattenkylare som passar in i den övriga inredningen. Den goda nyheten är att vi har snygga vattenautomater i alla kategorier!

  Dessutom vet vi att vissa institutioner som till exempel skolor och sjukhus är väldigt noga med vattnets kvalitet. Därför har vi utvecklat vattenkylare med en unik filtrerings- och rengöringsteknik som garanterar att vattnet alltid är rent och att ingen smuts kan tränga in i din vattenmaskin.

  Hör gärna av dig till oss, så hittar vi en lösning som passar just dina behov.

  Waterlogic vattenautomater

  vanndispensere som har en effektiv rensing mot COVID-19

  Vattenautomat FAQ

  Svar på vanliga frågor om våra vattenautomater:

  • Vad är en vattenautomat?

   En vattenautomat är en maskin som tillhandahåller kylt och filtrerat dricksvatten, ofta med tillsatt kolsyra, och är en mycket vanlig syn på alla typer av arbetsplatser. Det finns två olika typer av vattenautomater: A: Den klassiska källvattenkylaren, som använder 18,9 liters flaskor med källvatten, vilket är praktiskt där vatten inte finns tillgängligt. B: Den modernare lösningen som ansluts till den befintliga vattenförsörjningen och renar dricksvattnet.
  • Kan vattenautomater fungera utan elektricitet?

   Alla Waterlogic-vattenautomater som är anslutna till en befintlig vattenförsörjning måste anslutas till en strömförsörjning för att ge kallt och filtrerat dricksvatten. En källvattenkylare kan användas utan strömförsörjning, men vattnet kommer naturligtvis inte att kylas.
  • Hur länge håller vattenautomater?

   Vattenautomater håller i många år med regelbunden service och underhåll. Våra serviceavtal garanterar bästa möjliga livslängd för våra produkter och en mycket god användarupplevelse under hela avtalsperioden med oss.
  • Filtrerar vattenautomater vatten?

   Waterlogics sortiment av vattenautomater är utformade för att rena dricksvatten på bästa möjliga sätt. Våra vattenautomater filtrerar dricksvatten med kolfilter som avlägsnar föroreningar och neutraliserar dålig smak och lukt, samtidigt som naturligt förekommande mineraler tillåts passera genom filtret. Våra filter är också miljövänliga och våra filter kan återanvändas med ett nytt kolelement.

  Varför du bör välja Waterlogic

  Kunden i fokus

  Vi började vår verksamhet i storstadsområdena och når nu mer än 80 % av företagen i Sverige. Vi kan leverera den lösning som passar dig bäst. Våra servicetekniker utbildas regelbundet för att kunna erbjuda bästa möjliga service på plats! Vi har kompetensen att utföra alla större arbeten, inklusive underhåll av vattenberedare, kompressorer och gasfyllning.

  Vi strävar efter 100 % nöjda kunder

  Vi ser varje kund som en affärspartner. Därför är det mycket viktigt för oss att alla kunder är nöjda. I vår strävan efter att göra dig nöjd med vår service och våra produkter har vi infört 100 % kundnöjdhet för alla våra kunder. Detta löfte innebär att om du inte är nöjd tar vi tillbaka din vattenautomat inom en vecka utan extra kostnad.

  Vi levererar till alla sorters företag och arbetsplatser

  Även om de flesta av våra kunder är kontor och restauranger tror vi på att erbjuda skräddarsydda förslag till alla typer av företag och arbetsplatser. Oavsett om du letar efter en vattenautomat till en skola, ett sjukhus, en affär, en fabrik eller till och med en oljeplattform, hör gärna av dig till oss så kan vi hitta lösningen som passar just dina behov och din budget.

  Tekniken i våra vattenautomat

  Filtrering

  Mikrofilter: Hjärtat i våra produkter

  För att få ett rent och friskt vatten krävs det att vattnet genomgår en noggrann rengöringsprocess innan det kyls och eventuellt kolsyras. Samtliga Waterlogics vattenautomater är utrustade med mikrofilter som eliminerar orenheter och tar bort oönskad smak och lukt.

  Firewall

  Firewall: För ett komplett skydd

  Firewall™ är en teknologi som möjliggör vattenrening genom ett speciellt UV-ljus som riktas direkt mot vattenutloppet. Denna process eliminerar 99,9999% av alla bakterier och virus. Ett mikrofilter kombinerat med Firewall™ skapar ett extra rent och säkert dricksvatten.

  BioCote

  BioCote: Håller bakterierna borta

  För de arbetsmiljöer som ställer extra höga krav på dricksvattnet har vi i samarbete med BioCote® introducerat denna teknik i vårt produktsortiment. BioCote, som är en silverbeläggning ingjuten i plastytorna kring vattenutloppet förhindrar effektivt bakterietillväxt och håller mikroorganismer borta.

  Top