Har du fått e-post från Culligan? Den var från oss.
Waterlogic Sverige AB kommer snart att byta namn till Culligan. Vi kommer att fortsätta vår stolta tradition i Norden under ett namn som är nytt här, men som etablerades 1936 och är internationellt erkänt.
I praktiken innebär detta ingen förändring för våra kunder. Alla anställda på Waterlogic fortsätter med oss, och ger samma goda service till våra befintliga och nya kunder i området.

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Porla Brunn källvatten från Aqua Service

  Letar du efter källvatten från Aqua Service? Då har du kommit rätt. Aqua Service källvatten är en produkt som levereras av Waterlogic som en lösning för situationer där praktiska hinder sätter stopp för en vattenautomat ansluten till det fasta vattennätet.

  Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en produkt som passar din arbetsplats.

  Källvatten från Aqua Service

  Välj din källvattenkylare

  Aqua Service vattenkylare

  Vi har vattenkylare för alla önskemål

  Vi har lösningarna som ger dig möjlighet att servera vatten på platser där det vanligtvis är svårt att installera vattenautomater. Allt som behövs är ström och en golvyta motsvarande en fotboll.

  Aqua Service service

  Service med känsla för trygghet

  Vi leverar källvatten till företag runt om i storstadsregionerna och når närmare 80 % av alla företag i Sverige och på alla våra besök sätter vi stort värde i mötet med kunden.

  Aqua Service Källvatten

  Källvatten utan kompromisser

  Källvattnet tappas från en av Sveriges mest kända färskvattenkällor: Porla Brunn. Porla Brunn har levererat källvatten av högsta kvalitet sedan begynnelsen av hälsoepoken.

  Kvalitet i vardagen

  Aqua Service vattenkylare finns i ett par varianter och utföranden. Gemensamt för alla modellerna är att de levererar rent, kallt och friskt källvatten. Vårt urval av källvattenkylare är också anpassat efter en design som ska vara enkel att placera oavsett var.

  Vatten är absolut livsviktigt och det bästa sättet att tillföra kroppen rätt mängd vatten är att göra vattnet tillgängligt. Våra källvattenkylare gör det möjligt att ha kallt, friskt vatten på platser och i arbetsmiljöer där det normalt sett inte finns tillgång till vattennät. Det enda som behövs är en yta för placeringen och ström för kylaggregatet.

  Aqua Service källvattenkylare

  Aqua Service Service

  Service med känsla för trygghet

  Vi leverar källvatten till företag runt om i storstadsregionerna och når närmare 80 % av alla företag i Sverige och på alla våra besök sätter vi stort värde i mötet med kunden. Det är i detta möte vi får möjlighet att lyssna till kundens behov och önskemål. Det är i detta möte vi ser till att det finns muggar, glas och friskt vatten tillgängligt. Ingen arbetsplats är den andra lik och våra kunder sträcker sig från stora industrilokaler via mässmontrar och kontor till små boutiquer. I slutändan handlar det om kundens förtroende för oss som leverantör och produkter vi kan leverera. Friskt kallt vatten, med eller utan kolsyra. Och oftast med möjlighet att få en kopp varmt vatten för te, choklad eller kaffedrycker.

  Friskt källvatten från Porla Hälsobrunn.

  I hundratals år har människor druckit källvatten från Porla Brunn. Tack vare sitt skyddande läge har vattnet kunna bevara de unika egenskaper som kännetecknar källvatten av allra högsta kvalitet.

  Vattnet har under hundratals år långsamt sipprat genom tjocka lager av sand och grus för att till sist nå källan som idag ger oss vattnet som under resans gång blivit renat och fått mängder med goda och nyttiga mineraler för oss att avnjuta. Ett gott vatten smaksatt av naturen. Varsamt tappar vi vattnet på flaskor för smidig transport. Flaskorna är gjorda av återvunnen PET för att göra så liten miljöpåverkan som möjligt.

  Friskt källvatten från Porla Hälsobrunn

  Waterlogic Vattenautomater

  Fördelarna med en lösning kopplat till vattennätet!

  För de flesta arbetsplatser som har tillgång till det fasta nätet är en vattenkylare kopplat direkt på vattennätet ett enkelt val för att med enkla medel öka trivsel och hälsa. Våra tekniker och installatörer installerar vattenautomaten i samförstånd med er och vi använder oss, för din trygghet, vid alla installationer av Hydrostop - en teknisk innovation som bryter vattentillförseln vid ev vattenläckage. En både billig och effektiv försäkring om olyckan skulle vara framme. Med en vattenautomat kopplad till det fasta vattennätet får du obegränsad mängd friskt, kylt vatten utan att behöva tänka på frakter och lagring av vattenflaskor.

  • Fasta kostnader
  • Allt är inkluderat - installation, hyra och service
  • Ingen lagring av tomma och fulla flaskor
  • Ingen frakt - använd vatten som finns i dina vattenledningar
  Top