Waterlogic Sverige fortsätter sin verksamhet som normalt.
Vi samlar minutiös information om aktivitet både nationellt och internationellt och vi har hittills inga indikationer på störningar från underleverantörer, transportföretag eller våra egna lager och produktionsanläggningar. Läs mer

 • Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Kolsyrat vatten på jobbet
  Kolsyrat vatten på jobbet med en vattenmaskin

  Här hittar du ett urval av inbyggda vattenkylare som ger dig en obegränsad mängd kylt och kolsyrat vatten.

  Kolsyrat vatten från marknadsledande dricksvattenleverantör

  Att ta hand om sin personal kan ofta innebära att erbjuda tjänster som lyfter arbetsplatsen. Den huvudsakliga fördelen med våra dricksvattenlösningar för kolsyrat vatten är den direkta tillgången och det enkla användandet i kombination med framtidsteknologier som t.ex. Firewall.

  • Fristående och inbyggnadslösningar
  • Flera olika alternativ för stilla, kolsyrat, hett och rumstempererat
  • 99,9999 % rent vatten med Firewall UV-rening

  Kolsyrat vatten, Sveriges favorit

  Kolsyrat vatten är mycket populärt i Sverige, vilket förklaras inte minst av varför så många av oss köper kolsyrat vatten på flaska istället för att dricka kranvatten.

  Med våra vattenmaskiner får du och ditt företag det bästa av två världar: kolsyrat vatten av högsta kvalitet direkt från kranen. Inga fler beställningar av buteljerat vatten, inga extra kostnader för transport och lagring samt minskade koldioxidutsläpp. Din vattenautomat levererar filtrerat, kolsyrat vatten av hög kvalitet genom din befintliga vattenledning - till dig, dina kollegor och dina kunder.

  Kolsyrat vatten på flaska

  Vi har Sveriges största urval av vattenautomater

  Vi har Sveriges största urval av vattenautomater

  Med ett urval av vattenmaskiner, källvatten, tappkranar och vattenkylare är Waterlogic den största vattenleverantören för företag.

  Vår premiumservice

  Vår premiumservice

  Vi är stolta över våra maskiner och erbjuder förmånliga serviceavtal för att se till att våra vattenmaskiner alltid levererar högsta kvalitet.

  Största täckningsyta

  Största täckningsyta

  Waterlogic täcker de stora affärsområdena i landet med professionell service och kundbemötande oavsett om det gäller installation, underhåll eller reparation.

  Vattenmaskiner med kolsyrat vatten

  En maskin för dina behov

  För att uppfylla dina behov erbjuder vi en mängd olika alternativ i vårt utbud av vattenkylare: normalt eller extra kolsyrat, hett vatten, fristående placering, placering på köksbänk eller för inbyggnad. Vi har också maskiner med extra hög kapacitet, tappkranar för bänkmontering, en mängd olika designer och kundanpassade alternativ. Om du inte är säker på vad du behöver, hör bara av dig till oss så hjälper en av våra experter dig med vilken vattenkylare som passar bäst för just ditt företag.

  För restauranger, caféer och hotell har vi utvecklat Purezza som är ett premiumkoncept för egentappat kolsyrat bordsvatten. Med vårt koncept kan du minska dina vattenkostnader, lagringsbehov och koldioxidutsläpp samtidigt som du erbjuder dina kunder ett kallt och kolsyrat filtrerat vatten av högsta kvalitet.

  Top