• Begär offert
 • Idag har Waterlogic besparat planeten från motsvarande engångs-plastflaskor

  Vattenkylare för restaurang och kontor

  Med en bra vattenkylare, får du alltid tillgång till friskt och kylt vatten med eller utan kolsyra, och det finns idag en uppsjö av modeller att välja mellan.

  Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en produkt som passar din arbetsplats.

  Waterlogic vattenkylare

  Vattenkylare tillgänglig

  Kallt, friskt vatten gör skillnad! Oavsett om det är en fabrik, en skola eller en restaurang: att kunna förse sig med kallt, friskt vatten gör stor skillnad för hälsan och för resultat på arbetsplatsen. Din personal och dina besökare uppskattar att kunna fylla på med ett glas uppfriskande vatten. Våra högkapacitetskylare är utformade för att alltid kunna servera kallt vatten optimalt utifrån behovet. Vår flaggskeppsmodell Pro2 XXL vattenkylare kan fylla inte mindre än 90 liter kallt, kolsyrat vatten per timme, och mellanmodellen Pro2 XL klarar imponerande 45 liter kallt, kolsyrat vatten per timme.

  Pro2 XL inbyggnadskylare

  Image of product Pro2 XL inbyggnadskylare

  Funktioner

  • Naturellt och kolsyrat vatten
  • Hög kapacitet
  • För krävande miljöer

  Pro1 inbyggnadskylare

  Image of product Pro1 inbyggnadskylare

  Funktioner

  • Naturellt vatten
  • Hög kapacitet
  • Smidig modell

  Pro2 inbyggnadskylare

  Image of product Pro2 inbyggnadskylare

  Funktioner

  • Vår storsäljare
  • Naturellt och kolsyrat vatten
  • Passar i alla våra skåp

  Våra vattenkylare är platseffektiva enheter som enkelt kan placeras i ett vanligt köksskåp

  Vattenkylaren filtrerar det inkommande vattnet och kyler det så att du genast kan njuta av kallt och friskt vatten direkt från den anslutna tappkranen. Många av modellerna kan också anslutas till en kolsyrebehållare som ger dig möjligheten att få friskt kolsyrat vatten direkt ur kranen. För att läsa mer om vårt sortiment av vattenkylare och tapptorn se på sidan för inbyggnadslösningar.

  Vi har utformat våra vattenkylare för användare med höga krav på kapacitet och kvalitet som till exempel evenemangslokaler, restauranger och storkök

  Våra kylares volymkapacitet varierar från 30 liter till 95 liter filtrerat kallt vatten per timme. Det motsvarar upp till 475 glas vatten per timme! På så vis kan du vara säker på att du kommer att kunna möta dina kunders behov av vatten när som helst på dagen även under de varmaste dagarna på sommaren. Och eftersom de är anslutna till din befintliga vattenledning, behöver du inte betala för vattnet två gånger. Tvärtom, du drar maximal nytta av det du redan betalar för, när du erbjuder dina kunder och anställda ett välsmakande, kallt och kolsyrat vatten.

  Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dricksvattenlösningar för krävande miljöer

  Vattenkylare är det perfekta valet för arbetsplatser som uppskattar kallt och kolsyrat vatten och som samtidigt vill minska kostnaderna och lagringsbehoven som vanligtvis förknippas med traditionellt buteljerat vatten. Över hela kontraktstiden är du täckt av ett omfattande och mångsidigt serviceavtal. Du kan enkelt komma i kontakt med vår kundtjänst och våra lokala tekniker, som gärna hjälper dig med frågor och löpande service.

  Waterlogic Vattenkylare

  Våra vattenkylare kan kombineras med något av våra många tapptorn. Se alla tapptorn >>

  Top